Optimaliseer
uw
prestaties
met SFR Business

 
De voordelen van SFR Business
 
Internet, vaste & mobiele telefonie en tv: Bied uw bedrijf
het meest complete en snelle netwerk van Belgïe en profiteer van de beste prijs-kwaliteitverhouding.

Alles in 1

In de zakenwereld is tijd geld, meer dan waar ook.

Met Business pakket maakt u het zich makkelijker met alles in één-oplossingen voor uw connectiviteit. Internet, vaste, mobiele telefonie, digitale tv. Kies voor de beste kwaliteit tegen de beste prijs, in één pakket.

Slechts 1 factuur

Nooit meer paperassen en administratieve rompslomp

Ongeacht de formule die u gekozen heeft voor uw bedrijf ontvangt u met SFR Business slechs één factuur voor alle diensten. Kies voor transparantie en eenvoud dankzij één enkele gedetailleerde factuur.

Slechts 1 gesprekspartner

Met SFR Business bent u zeker dat uw klantenaccount steeds door dezelfde contactpersoon wordt opgevolgd.

U krijgt niet te maken met verschillende personen maar wordt gevolgd door één enkele partner. Zo geniet u van een optimaal en persoonlijk beheer van uw account.

 

 

 

Bedrijven van minder
dan 5 werknemers

Grote oplossingen voor kleine
bedrijven
 

 

 

Bedrijven van
5 tot 200 werknemers

Oplossingen aangepast aan de
behoeften van uw bedrijf
 

 
ONZE VISIE
Uw wensen, onze oplossingen

HET KRACHTIGSTE NETWERK VAN BELGIË


Dankzij de zeer hoge prestaties van onze netwerken van glasvezel en coaxiale kabels en de brede dekking in België, biedt SFR Business oplossingen die alle concurrenten achter zich laten.
Ongeacht uw behoeften op het gebied van bandbreedte, televisie of vaste telefoon, met SFR Business ligt de hele wereld non-stop binnen handbereik van uw bedrijf!BETROUWBAARHEID EN FLEXIBILITEIT AAN DE BESTE PRIJZEN


Als ondernemer bent u altijd op zoek naar efficiëntie, betrouwbaarheid en de beste prijs-kwaliteitverhouding.
SFR Business kan u helpen om deze doelen te bereiken dankzij de kracht en de snelheid van de coaxiale kabel en de optische vezel en dankzij onze mobiele diensten ondersteund door Base Company, een van de meest efficiënte Belgische providers.
Als ondernemer bent u altijd op zoek naar flexibele oplossingen die aansluiten bij uw behoeften. Numericable biedt u à la carte oplossingen voor uw connectiviteit, waarbij alles in één zit.INNOVATIE


Net als u legt SFR Business de nadruk op innovatie, want net als u, willen we de best mogelijke service bieden aan onze klanten. Gun uw bedrijf vanaf nu het snelste en meest complete netwerk in België en profiteer van een ongeëvenaarde prijs-kwaliteitverhouding!

 

 
HOE WERKT HET
Met een eenvoudig telefoontje


Met een eenvoudig telefoongesprek of een bezoek aan een van onze winkels maakt u een afspraak met SFR Business om de kabelmodem te installeren. De volgende onderdelen zijn dan aangesloten:

 
  • Vaste telefoon
  • Uw pc of uw wifi-router
  • Uw tv
Ga uit van 5 tot 15 werkdagen in totaal, we doen er alles aan om uw aanvraag zo snel mogelijk in behandeling te nemen.
Als u momenteel klant bent bij een andere provider en u uw huidige telefoonnummer graag wilt behouden, reken dan op 10 tot 20 werkdagen.

 
ONZE VISIE
Service Level Agreement (SLA)

Bij SFR Business is het sleutelwoord betrouwbaarheid. We doen er alles aan om te zorgen dat ons netwerk constant beschikbaar is, zodat u onder optimale omstandigheden kunt werken. Er werken bij ons gespecialiseerde technici en bij problemen met uw verbinding of telefoonlijn kunt u rekenen op een snelle en efficiënte reactie.